Romy: Hippe Italiaanse tricot

Romy pakt uit met een hippe Italiaanse tricot in must have kleuren. Geraffineerd tot in de details: zag je de decoratieve ring aan de schouderbandjes? Eyecatcher van Romy is de tricotstof uit Italiƫ.

Catherine: Marinestreepjes

Geen zomer zonder marinestreepjes! Catherine mixt het tijdloze motief met passende details, zoals het gestrikte koordje met de goudkleurige accenten. De stof met strepenmotief van Catherine is gefabriceerd en uitgebreid getest in een Europees atelier. Topkwaliteit!

Juliette: Vrolijke kleur

Juliette is met haar frisse tinten een op en top zomerse reeks. Let zeker ook op de vrolijke kleur aan de binnenzijde van deze bikini's. Het zit 'm in de details ...Juliette pakt uit met een bijzondere meerkleurenprint. De sprankelende kleuren van de print en binnenstof blijven behouden, ook na veelvuldig wassen of na vrijstelling aan zon, chloor- of zeewater.

Avero: Tijdloos

Hou je van een bikini in een pittige tint? Avero verrast in vurig oranjerood. Het tijdloze design van Marie Jo's klassieker is nu ook beach proof: met de icomische bloemenbroderie als stylish detail. De bikini's van Avero zijn in dezelfde ruitjesstof gemaakt als de lingerie. Dit was oorspronkelijk een stof om badgoed te maken: back to the roots dus! De bloemenbroderie van Zwitserse makelij is lichtjes aangepast, maar de contouren blijven heel herkenbaar.
nlen