Lingerie Valentijn, de langst-bestaande lingeriewebshop van de Benelux

Lingerie is populairder dan ooit te voren. Kwaliteitsvolle en sexy lingerie kunnen elke vrouw doen stralen. Lingerie bestaat in alle vormen en kleuren, maar bij Lingerie Valentijn hechten wij enorm veel belang aan kwaliteit. Daarom bieden wij enkel lingerie aan van de Belgische topmerken PrimaDonna, Twist, Marie Jo en L'Aventure. Lingerie die perfect zit en die volledig is aangepast aan jouw figuur, daar gaan we voor. Ontdek onze online collectie.

Professioneel maat- en stylingsadvies

lingerie styling label

Lingerie Valentijn behaalde het internationaal kwaliteitslabel 'Lingerie Styling' bij Van de Velde. Dit wordt enkel uitgerijkt aan lingeriezaken die de best mogelijke service bieden aan hun klanten. Onze consultente Claire Maertens volgde Van de Velde's professionele stijlopleiding waarbij aandacht wordt geschonken aan het selecteren van de perfecte pasmaat en de juiste stijl voor elke klant. Ook klantvriendelijkheid is hierbij een doorslaggevende factor.

Het advies van een lokale winkel, ook online

onze winkel in merchtem

Stylingsadvies, maar ook het begeleiden naar de juiste maat en pasvorm zijn belangrijke factoren bij het kiezen van de perfecte lingerie. Ook op onze online webshop willen we jou de beste service garanderen. We helpen je daarom online de juiste bh-maat te bepalen en je kan ons snel bereiken via telefoon of via email.

Ontdek onze winkel in Merchtem

onze winkel in merchtem

Kom je liever eerst eens langs in winkel voor professioneel advies? Je vindt onze lingeriezaak in de Korte Ridderstraat 11 te Merchtem (België).

onze winkel in merchtem

Geschiedenis: de eerste lingeriewebshop van de Benelux!

Lingerie Valentijn werd opgericht door Claire Maertens in 1988. Sindsdien is niet alleen de lingeriemode veranderd, maar ook de wensen van de klant. Om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten, besloten we in 2005 de allereerste lingeriewebshop van België, Nederland en Luxemburg op te starten!

Ondertussen is onze website uitgegroeid tot een snelle en goeddraaiende webshop met keuze uit meer dan 30.000 stuks. De positieve reacties van klanten, daar doen we het voor, elke dag opnieuw!