De online winkel voor Prima Donna, Marie-Jo en L'Aventure

Graag stellen wij u de volgende nieuwe setjes voor. Meer details kan u op onze catalogus pagina vinden.

  • Marie Jo l'Aventure Hans
  • Marie Jo Avero
  • PrimaDonna Twist French Kiss
l'aventure marie-jo prima donna twist

Uw bestelling van onze winkel tot bij u thuis

Vanaf onze website kan u in alle comfort van bij u thuis bestellen en u pakje thuisgeleverd krijgen. Omdat het voor sommigen de eerste keer is geven we u graag wat meer uitleg bij het bestelproces. Wij dragen onze klantenservice hoog in het vaandel en contacteren u persoonlijk van zodra de bestelling vertrekt.

uw lingerie bestelling van onze winkel tot bij u thuis
  1. U kiest op de website via de cataloguspagina welke lingerie u wil kopen.
  2. U voegt het artikel toe in het winkelmandje.
  3. U gaat naar de kassa en kiest voor betaling via creditcard of via overschrijving.
  4. Wij sturen het pakje naar u toe in een neutrale verpakking.
  5. U neemt uw nieuwe lingerie in ontvangst.

U zal merken dat onze website zeer gemakkelijk werkt, wij vragen dan ook enkel de hoogstnodige informatie om de bestelling te kunnen opsturen. Geen gedoe met paswoorden en logins die u dan nog eens extra moet onthouden. Onze website weet ook welke artikelen op welke data beschikbaar zijn. Zo weet u op voorhand wanneer u uw bestelling mag verwachten.

Verzending

Uw bestelling wordt via de post wereldwijd verzonden. In België zal uw pakje ongeveer 4 dagen onderweg zijn, een verzending binnen Europa is ongeveer een week onderweg. Overzeese bestellingen kunnen langere tijd onderweg zijn. Uw bestelling wordt verstuurd in een discreet pakje zonder bedrukking.

Het pakje zal bovendien binnen de Benelux gratis verstuurd worden. De pakjes wereldwijd worden gratis verstuurd vanaf een waarde van 150 €, voor kleinere verzendingen wordt 10 € verzendkost gerekend

Koopt u een geschenk? Dan kan u bij de bestelling een ander leveringsadres op geven, zodat u het zelf kan overhandigen.

Al meer dan 4000 tevreden klanten, en dat mag gezien worden.

We willen u niet alleen graag de perfect passende lingerie online laten kiezen. We hechten ook evenveel belang aan uw bestelling en uw tevredenheid. Laat het ons dus zeker weten.

Sigrid, uit Mol:
Bedankt voor de goede service, praktische site, snelle levering, mooie setjes. Ik content, en ventje content!
h v scheijndel, uit Oegstgeest:
Bedankt weer. Ik bestel regelmatig een setje en ook dit keer fantastisch. Kijk uit naar de nieuwe series van het voorjaar van Marie Jo. En binnenkort moet ik maar ns een bezoekje brengen aan jullie winkel, moet vast een paradijs zijn!!!
Chris, uit Neerpelt:
Beste Claire, Bedankt voor het optimaal advies. Ik heb vandaag het pakje met de setjes ontvangen. De aankomende feestdagen kunnen goed starten. Chris
Sybilla, uit Hoboken:
Heb even moeten wachten op de Kensington omdat hij niet voorradig was, maar het was zeker en vast de moeite waard. Ook de kleur Bougainville is gewoon prachtig. Ik zoek al enkele jaren een setje in die kleur want dat is echt mijn lievelingskleur. En dankzij de winst van jullie Facebook-wedstrijd was het ook nog eens supervoordelig. Bedankt!
 
nlen