De online winkel voor Prima Donna, Marie-Jo en L'Aventure

Graag stellen wij u de volgende nieuwe setjes voor. Meer details kan u op onze catalogus pagina vinden.

  • Marie Jo l'Aventure Hans
  • Marie Jo Avero
  • PrimaDonna Twist French Kiss
l'aventure marie-jo prima donna twist

Uw bestelling van onze winkel tot bij u thuis

Vanaf onze website kan u in alle comfort van bij u thuis bestellen en u pakje thuisgeleverd krijgen. Omdat het voor sommigen de eerste keer is geven we u graag wat meer uitleg bij het bestelproces. Wij dragen onze klantenservice hoog in het vaandel en contacteren u persoonlijk van zodra de bestelling vertrekt.

uw lingerie bestelling van onze winkel tot bij u thuis
  1. U kiest op de website via de cataloguspagina welke lingerie u wil kopen.
  2. U voegt het artikel toe in het winkelmandje.
  3. U gaat naar de kassa en kiest voor betaling via creditcard of via overschrijving.
  4. Wij sturen het pakje naar u toe in een neutrale verpakking.
  5. U neemt uw nieuwe lingerie in ontvangst.

U zal merken dat onze website zeer gemakkelijk werkt, wij vragen dan ook enkel de hoogstnodige informatie om de bestelling te kunnen opsturen. Geen gedoe met paswoorden en logins die u dan nog eens extra moet onthouden. Onze website weet ook welke artikelen op welke data beschikbaar zijn. Zo weet u op voorhand wanneer u uw bestelling mag verwachten.

Verzending

Uw bestelling wordt via de post wereldwijd verzonden. In België zal uw pakje ongeveer 4 dagen onderweg zijn, een verzending binnen Europa is ongeveer een week onderweg. Overzeese bestellingen kunnen langere tijd onderweg zijn. Uw bestelling wordt verstuurd in een discreet pakje zonder bedrukking.

Het pakje zal bovendien binnen de Benelux gratis verstuurd worden. De pakjes wereldwijd worden gratis verstuurd vanaf een waarde van 150 €, voor kleinere verzendingen wordt 10 € verzendkost gerekend

Koopt u een geschenk? Dan kan u bij de bestelling een ander leveringsadres op geven, zodat u het zelf kan overhandigen.

Al meer dan 4000 tevreden klanten, en dat mag gezien worden.

We willen u niet alleen graag de perfect passende lingerie online laten kiezen. We hechten ook evenveel belang aan uw bestelling en uw tevredenheid. Laat het ons dus zeker weten.

Kim, uit Hasselt:
Ik ben een grote fan van PrimaDonna Twist dus zit ik hier op deze site op het juiste adres Al verschillende malen aan deze site besteld en ik ben zeer tevreden! Goede service, email word snel beantwoord, de aankopen worden goed verpakt en een snelle levering. Ik word een vaste klant
Olga, uit Baarn, Nederland:
Beste Claire, Het pakje heb ik gisteren al ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering. Ik ben er erg blij mee!
ine, uit geluveld:
deze week de bh van Prima donna ontvangen. Ik ben een grote Prima Donna fan, het zijn prachtige bh's die perfect zitten en dat is welk leuk als je een grote cupmaat hebt. Op deze site zal ik zeker terug een bh bestellen.
Annemieke , uit Qatar:
Ik heb het pakketje gisteren ontvangen, erg snel dus. Super bedankt voor het versturen naar Qatar. Ik ben er erg blij mee! Ik had al overal gezocht, maar ze verkopen het merk hier niet
 
nlen