Nieuwe collectie PrimaDonna en PrimaDonna Twist: feestelijk, vrouwelijk & verleidelijk - Lingerie Valentijn

Nieuwe collectie PrimaDonna en PrimaDonna Twist: feestelijk, vrouwelijk & verleidelijk

 

Lingerie Valentijn stelt voor: de nieuwe herfst-wintercollectie van PrimaDonna! Deze nieuwe collectie staat in het teken van optimisme, joie de vivre en samenhorigheid. Dat vertaalt zich in frisse, vrouwelijke designs vol energie, opvallende kleurcontrasten en een sexy feel. Laat ons elkaar aanmoedigen om eens een gewaagdere keuze te maken in lingerie dan voorheen en zo elkaars zelfvertrouwen boosten. Alle meisjes aan de macht! Dit najaar draag jij de lingerie waar jij zin in hebt, en je bent heus niet alleen. Wij helpen je dan ook graag verder in onze winkel of online! 

Lingerie is meer dan ooit een mode-item, en eigenlijk zelfs meer dan dat: lingerie is hét symbool van vrouwelijkheid, schoonheid en zelfzorg. In PrimaDonna voelen vrouwen met een vollere boezem zich trots op hun voluptueuze vormen. Lingerie met een ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning infused met de laatste trends vanop de catwalk. Dat doet elke PrimaDonna-vrouw stralen vol zelfvertrouwen. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op de dansvloer, want party lingerie mocht niet ontbreken in deze nieuwe collectie. Let’s dance!

Waar het mogelijk was, gebruikte PrimaDonna gerecycleerd kant, tule of microvezel, want duurzame mode is geen trend maar de toekomst. Dat kunnen wij bij Lingerie Valentijn alleen maar toejuichen.



Godinnen op de dansvloer

PrimaDonna Twist Aprodisia: verleidelijke party lingerie voor grotere cupmaten

PrimaDonna Twist Aprodesia volle cup beha

 

Aprodisia is een supersexy serie met een stoere leerlook, glimmend garen, verleidelijke styles en veel transparantie. Deze serie biedt jou een onweerstaanbaar decolleté. En extra steun op de dansvloer, zodat je zonder problemen kan blijven shaken tot in de vroege uurtjes. De longline-bh is ideaal voor onder een top met een diep decolleté. Match met een van de slipjes: van een tailleslip met transparante tule en afneembare satijnen jarretellinten tot een luxueuze ministring met sexy linten op de heup. Van Aprodisia kan je maar niet genoeg krijgen, wees de godin van de nacht in deze zwoele combinaties.

 

PrimaDonna Twist long-line beha en string  PrimaDonna Twist Aprodisia long-line beha

Voor de durvers: draag de longline beha als sexy crop top boven een high waist broek. Showen die curves!

 

Sexy comfy 

PrimaDonna Arthill : ultrasexy lingerie met uitdagende accessoires

PrimaDonna Arthill volle cup beha  PrimaDonna Arthill balconette beha tulip snit

 

PrimaDonna Arthill is ultrasexy lingerie met de perfecte fit voor je volle boezem. Semitransparant, fashionable en supercomfortabel. Zet dit setje op je verlanglijstje voor de feesten, of verwen jezelf en draag het simpelweg onder je feestoutfit. Je zelfvertrouwen krijgt meteen een boost dankzij deze modieuze looks en verleidelijke snitten. Beschikbaar in een beugelbh of semi-transparante bh met tulpsnit.

 

 PrimaDonna Arthill body

Mag het wat meer zijn deze winter? Probeer dan zeker ook de transparante body met harnas en choker uit. Sexy en chic!


Rrrrrraaaauw, lekker dier!

PrimaDonna Madison: mix van trendy animalprint en bloemen

PrimaDonna Madison volle cup beha


De fit van PrimaDonna Madison is een begrip, de look is hipper dan ooit dankzij een feestelijke make-over met grafische animalprint op een warme winterse roestkleur. Verleidelijk, ondersteunend en fashionable! De ruitjesstof biedt volle borsten goede steun en lifting. De zwarte kant op de cups is niet alleen sexy, maar zorgt er ook voor dat je bh altijd perfect aansluit. Verwen jezelf met een van de vier trendy slipjes met extra veel kant, waaronder een sexy hotpants en een string. Never enough sexy onderbroekjes! 

 

PrimaDonna Madison volle cup beha naadloos  PrimaDonna Madison volle cup beha

Nieuwe snit: trendy longline bralette met ruitjesstof en sexy kant aan de bovencups en de schouderbandjes. Perfect voor een feestelijk avondje uit.

 

Vintage verleiding


PrimaDonna Pleasanton: verleidelijke lingerie met een vleugje vintage

PrimaDonna balconette beha tulpsnit zwart

 

​Laat je verleiden door een sexy boudoirlook met all-over kant, vintage broderierozen en een heerlijke fit voor je volle boezem. In PrimaDonna Pleasanton voel je je de moderne en sexy versie van Marie-Antoinette, dankzij de rijke materialen. Ideaal om te dragen onder je feestoutfit en perfect als eindejaarsgeschenk. De elastische kant ziet er niet alleen prachtig uit maar biedt ook een zeer goede pasvorm en ondersteuning. Maak jouw look compleet met een matchend slipje. Pure luxe!

PrimaDonna Pleasanton zwart  PrimaDonna Pleasanton black

Must-have deze winter: kanten longline bh met tulpsnit. Ga voor steun, comfort en een sexy uitstraling tijdens de feesten.


Red red wine… 


PrimaDonna Twist First Night: all-over kant in een warme fashionkleur

PrimaDonna Twist First Night Merlot

 

De setjes van PrimaDonna Twist First Night geven de allerbeste steun aan je volle boezem én hebben toch een speelse look. Dit najaar in een nieuwe 'Merlot-tint': chic en winters! Een luchtige bralette of liever een bh met mousse cups? Combineer je favoriete bh-snit met een van de bijpassende slipjes: sexy hotpants of een vrouwelijke hoge tailleslip. Het kan allemaal! First Night is supervrouwelijk en o ja, ook 100 procent partyproof. 

PrimaDonna Twist First Night Bralette Merlot  

 

Back to black


PrimaDonna Sophora: icoon der iconen

PrimaDonna Sophora Volle cup beha zwart  PrimaDonna Sophora deep plunge


​Net als bestsellers Deauville en Madison, behoort ook Sophora tot een van de populairste iconen van PrimaDonna. De serie is modern, speels en geeft je een prachtig decolleté. Zin in classy zwart? Ga dan voor deze klassieker met grafische broderie en een sexy tattoo-effect. De bretellen bovenaan de cups zijn afneembaar. Het hoeft niet altijd opvallend te zijn om jezelf vrouwelijk te voelen, back to black is altijd een goed idee.


Voilà, nu ben je helemaal mee met de nieuwe, feestelijke najaarscollectie van PrimaDonna. Wat vind je ervan, welke look kan jou het meest bekoren? Wij zijn benieuwd! 


Lingerie Valentijn staat je in elk geval graag bij met het kiezen van het perfecte setje, kom dus zeker maar eens langs in onze winkel of shop hier online.


Tot snel!

Terug naar blog