Lingerietrends zomer 2024

Lingerietrends zomer 2024

Lingerie die gezien mag worden


Er zijn weer heel wat nieuwe zomertrends in lingerieland en wij bij Lingerie Valentijn kunnen dat alleen maar toejuichen. Voelen jullie ook de zon al schijnen?

Van femme fatale en comfy girl tot tomboy, koket kant of felle kleurtjes. De trends zijn zoals onze lijven: heerlijk gevarieerd en voor elk wat wils. Lingerie Valentijn stelt de tofste types met plezier aan jullie voor en toont welke setjes daar volgens ons perfect bij passen! Het leuke is: alles is met een klik van jou verwijderd! 

Of laat je eerst rustig inspireren door deze blog over zomerse lingerietrends en kom met je verlanglijstje naar onze winkel: wij helpen je met plezier verder.


Eeuwige zomer

Beken kleur dit seizoen! Vrolijk én sexy, die felle kleurtjes op jouw lijf. Laat de zomer maar komen én eeuwig duren.

De PrimaDonna Twist Glass Beach in een funky limekleur sluit hier ideaal bij aan. Kies voor de plunge beha en de high-waist hotpants voor een sexy look! 

(Niet zo’n fan van kleur? Geen zorgen, deze collectie is ook beschikbaar in het zwart.)

 

Ook de nieuwe collectie van Marie Jo ziet het leven door een funky roze bril. De Young and Daring collectie brengt de instant klassieker Tom uit in het roze, met hippe oranje bolletjes om de look af te maken. Dat zomers glanzend roze… een streling voor huid en oog! 

Of zeg het met bloemen die knallen, in een funkyfresh kleurencombo, op een zachte ivoren ondergrond: wie Marie Jo Ayama draagt, maakt een statement.

This is who I am – kleurrijk, speels en sexy. ​ 

Geef toe, in zo’n lingeriesetje hou je het vakantiegevoel extra lang vast.

 

Trip down memory lane

Mag het voor jou allemaal wat zachter, lieflijker en koketter? De vintage trend is helemaal terug. En ook die trend is ontzettend gevarieerd. Eerder een nineties type? Denk aan hoge slips, leuke streepjes, ‘n beetje boyish maar toch met kant… PrimaDonna heeft het allemaal!

Toch liever wat verder terug in de tijd? Dan kies je misschien eerder voor een setje in vintage pink of met crochetkant.


Ook bij Marie Jo vind je lingeriesetjes met ruches, strikjes en kanten tierlantijntjes die helemaal bij de retro trend passen. En met zwarte kant kan je al helemaal niets misdoen… De Jhana-collectie met haar hartvormige bh’s, hoge slips, afgewerkt met mesh, tule en een touch of gold zijn een streling voor het oog - en lijf. De body is een echte eyecatcher: baggy jeans en blazer erover en je invisible force werkt verblindend!

 

Minimaal design, maximaal comfort

Oké, oké, we weten het en we zijn jou niet vergeten. Want voor alle vrouwen die kiezen voor degelijke basics is er natuurlijk ook nog keuze genoeg! En wie zegt dat basics niet sexy of gedurfd kunnen zijn, heeft echt wel ongelijk. 

Trouwens, je lingerie mag dit seizoen ook gewoon gezien worden. Dus ook de everyday basics. Neem nu de Jereme, een all time klassieker van Marie Jo, die prachtig is onder het boxy doorkijkbloesje van dezelfde collectie. Sexy, stijlvol én comfortabel tegelijkertijd. Met Jereme van Marie Jo kies je voor minimalisme met maximaal comfort.

Ziezo, wij hielden voor jou dé opvallendste lingerietrends voor de zomer tegen het licht. Zoals je kan zien is er voor elke vrouwelijke vorm en stijl wat wils. Wij bij Lingerie Valentijn helpen je dan ook graag verder in je zoektocht naar hét lingeriesetje van je dromen, on trend en in een perfect fit.


Iets gezien dat je hebben wil? Kom maar langs!
Liever online een beetje shoppen? Klik maar door!

Terug naar blog